Cosmetică

Se spune că pielea este un mozaic de cerințe. La Deea - Cosmetică profesională sunt utilizate cele mai bune produse de îngrijire pentru cosmetica feței și a pielii. Ne consultăm cu tine asupra problemelor cu care te confrunți și alegem împreună cel mai potrivit tratament cosmetic.

Serviciile de cosmetică în cadrul salonului Deea includ, dar nu se limitează doar la diagnoză profesională de ten, masaj facial, tratamente faciale complete, tratamente de întreținere săptamânală (peeling, masaj de hidratare, măști), lifting facial non-chirurgical, pensat, vopsit gene și sprâncene.
Partenerii noștri în furnizarea produselor utilizate pentru aceste servicii sunt: Maria Galland, Gerovital H3 Equilibrium, Être Belle și ARKANA.

Tratamente Cosmetice
Diagnostic Ten60 Lei
Tratament Facial Hidratare Intensă [105 min]300 Lei

Mentinerea tenului hidratat in orice mediu este secretul pieli luminoase si sanatoase. Tratamentul este recomandat oricarui tip de ten si include: peeling sau gomaj, dezincrustare si curatare, masaje de stimulare,drenaj si relaxare, introducerea mecanica a produselor de hidratante in profunzimea pielii (fiole ,seruri,creme), masca , crema de final.(La cerere: pensat, epilat mustata , vopsit sprancene)Produsele se aleg in functie de nevoile si tipologia tenului la momentul tratamentului.

Tratament Facial Vitaminizant/Mineralizant [105 min]300 Lei

Mineralele si vitaminele sunt vitale pentru reanoirea celulara a pielii si evitarea infectiilor.Tratamentul este recomandat oricarui tip de ten si include: peeling sau gomaj, dezincrustare si curatare, masaj tonifiant hidratant, introducerea mecanica in profunzimea pielii a produselor pe baza de vitamine/minerale (fiole,seruri,creme), masca si crema de final.(La cerere: pensat, epilat mustata , vopsit sprancene)

Tratament Facial de Lifting / Regenerant celular [120 min]330 Lei

Tratamentul este recomandat tenurilor mature, lipsite de fermitate si include: peeling sau gomaj, dermabraziune, dezincrustare si curatare, masaj de drenaj, tonifiere musculara faciala si relaxare ,introducerea mecanica in profunzimea straturilor pielii a produselor de lifting, tonifiere si regenerare celulara (fiole, seruri, creme), masca si crema de final. (La cerere: pensat, epilat mustata, vopsit sprancene). Produsele se aleg in functie de tipul tenului si scopul tratamentului.

Tratament Facial Depigmentare si Iluminare [120 min]360 Lei

Luminozitatea tenului spune multe despre sanatatea pieliii. Aparitia petelor pigmentare au la baza un dezechilibru al melaninei.Tratamentul este recomandat tenurilor patate si include: peeling sau gomaj, dezincrustare si curatare, masaj stimulant, drenaj si relaxare, introducerea mecanica in straturile profunde a pieli de produse depigmentare (fiole, seruri, creme), masca si crema de final. (La cerere: pensat, epilat mustata , vopsit sprancene). Produsele se aleg in functie de tipologia tenului si tipul de pigmentare. Recomandam abonamentul, fiind necesare mai multe sesiuni.

Tratament Facial Shoc Antioxidant si Hidratant Hyaluronic Profesional [120 min]300 Lei

Tratamentul este recomandat tenurilor puternic deshidratate si ridate.Antioxidantii,parte esentiala a unui produs de hidratare, sunt compusi naturali care reduc efectele toxice ale radicalilor liberi,adica anuleaza moleculele de oxigen instabile,ajutand pielea sa nu-si distruga celulele.

Tratament Facial Antiacneic [90 min]249 Lei

Tratamentul tenului acneic are proceduri si produse adaptate tipului de acnee tratata.

Tratament Facial Organic [120 min]300 Lei

Tratamentul include toate procedurile clasice, diferenta o fac produsele organice. Este recomandat persoanelor cu tenul foarte alergic, femeilor insarcinate.

Tratament Facial Saptamanal [60min]189 Lei

Tratamentul contine peelling, masaj facial, hidratare, proceduri antirid cu aparate, masca specifica nevoilor tenului, crema final.

Tratament Facial Skin Scrubber180 Lei

Demachiere,Pilling cu Skin Scrubber,Fiola cu Skin Scrubber,Masca Personalizata,Crema de final

Led Therapy Facial si Galvanic sau Ultrasonic180 Lei
Abonament Tratament Complet 2 sedinte500 Lei
Abonament Tratatament Antiacneic 2 sedinte450 Lei
Abonament Tratament Facial Saptamanal - 2 sedinte saptamanale330 Lei

Tratamentul include: peeling,masaj facial, hidratare, masca. (pensat si epilat mustata, daca se doreste)


Pensat Stilizat Spancene
Pensat contur [20 min]45 Lei
Pensat dat forma [30 min]60 Lei
Vopsit gene - sprancene [30 min]20/20 Lei
Pensat dat forma cu ceara [30 min]45 Lei