Manichiura & Pedichiura: produse profesionale


Secretul gelurilor Soak Off

Gelurile UV Soak Off, sunt geluri pe baza de silicon, usor de aplicat si indepartat, care sunt recomandate mai ales la intarirea unghiilor naturale, sau pentru aplicarea unghiilor false ocazionale. Acest tip de produs se situeaza intre lacurile simple si gelurile UV obisnuite. La fel se pot construi si unghii false cu aceste geluri, singura conditie fiind ca lungimea extensiei sa nu fie prea mare.

Gelurile standarde contra gelurile Soak Off

Gelurile Soak Off sunt numite geluri 'soft' (usoare), deoarece au o compozitie chimica diferita de cea a gelurilor obisnuite. Gelurile soft contin 2 monomeri: una din acestea este 2-hydroxyethyl methacrylate (numit si HeMA - care se gaseste si in gelurile standarde), care da aderena si luciu gelurilor; celalalt monomer este polyurethane (care nu se gaseste in compozitia gelurilor standarde), care da flexibilitate gelurilor, astfel gelul devine mai usor de controlat (modelat, aplicat), si straturile de gel armonizeaza mai bine cu unghia naturala, lucru care impiedica craparea sau ruperea unghiilor. Acesta este marele avantaj a gelurilor Soak Off, in special cand se aplica sau se indeparteaza de pe unghie. Solutia de indepartare (Nail remover) rupe legatura dintre cele doua monomere din gel, unghia astfel isi pierde legatura cu unghia naturala, si se poate indeparta usor. Datorita naturii lor, gelurile Soak Off trebuie acoperite cu un strat de top coat pentru a obtine un luciu perfect.

Aplicarea combinata a gelurilor conventionale cu gelurile Soak off nu este indicata, fiindca foarte probabil duce la craparea unghiilor. Nu este indicata nici aplicarea gelurilor color Soak Off direct pe unghia naturala, deoarece pigmentii din gel reduc capacitatea de adeziune a gelului. De aceea se recomanda aplicarea unui strat de gel Soak Off transparent - pe post de gel de baza - pe unghia naturala, inainte de a aplica gelul colorat.Voucher cadou

Tatuaj semipermanent sprancene

Produse organice - Salon Deea'